divendres, 12 d’octubre del 2012

Club de lectura

Hem iniciat un club de lectura!!  
(Si visiteu el blog del projecte Federicaconviu us assabentareu qué és això)

I l'hem començat amb una novel.la ben actual, Les ratlles de la vida, d'una autora d'ací al costat, Raquel Ricart, que ens conta la vida d'una família -quatre generacions de dones com a protagonistes- i a través d'ella les coses que passen al poble.



Què anem a fer?
Agenda octubre-novembre 2012

3 d’Octubre: presentació del projecte i del llibre triat. Les ratlles de la vida, de Raquel Ricart. Ed. Tres i Quatre. A la biblioteca de l’IES es poden trobar diversos exemplars.

Durant els mesos d’octubre i novembre
 dinamitzarem la lectura a través de la xarxa, amb l’usuari @federicaconviu, amb el hastag #lesratllesdelavida, #raquelricart. Amb tots el textos enviats, així com les imatges s’elaborarà un document que lliurarem a l’autora.

     Elaborarem video-lectures. Totes les persones que ho desitgen poden participar a la gravació col.lectiva. Els fragments de lectura els gravarà Javier Romero  al centre, en diversos horaris i dies que anirem anunciant.

La primera convocatòria, per als capítols 1 al 14 serà per al dia 18 d’octubre, de 15’30 a 17 hs. Per participar només cal enviar un correu o un tuit.

     Café amb lectura. A finals de novembre. Cada lector o lectora triarà un fragment de llibre que l’haja interessat, emocionat o “despistat” especialment, i després de llegir-lo i amb l’ajuda de l’autora aprofundir en les diverses lectures de la novel.la.

Podeu trobar més informació al Federicaconviu

Esperem que us resulte ben engrescadora la proposta!




2 comentaris:

Xelo IProu ha dit...

prenc nota per llegir-lo també, gràcies

Xelo IProu ha dit...

prenc nota per llegir-lo també, gràcies